Lees hier de nieuwste column!
Lees hier de nieuwste column!
Column / Nieuws
Crisis
Geplaatst op 31 maart 2009
Crisis…..
Overal lees en hoor je verhalen over de crisis. We krijgen er zodoende hoe dan ook mee te maken.
Misschien was u van plan uw huis te verkopen, maar door de huidige markt twijfelt u of dit een juist besluit is. Wat nu? Heeft u er wel eens aan gedacht uw huidige woning eens kritisch onder de loep te nemen? Wellicht zijn er mooie oplossingen voor dingen waar u zich al lang aan stoort of die u niet mooi vindt.
Want in deze tijd is het misschien niet verstandig om te verhuizen als daar niet direct een aanleiding voor is…..ook met eenvoudiger middelen, dus lagere kosten, kan een woning een totaal nieuwe uitstraling krijgen.
Misschien denkt u dan dat een interieuradvies een kostbare aangelegenheid is, dus niet op uw huis van toepassing. Een logische gedachte, maar niet terecht!!!
Want juist een goed interieuradvies kan kosten besparen! U kunt gefaseerd het plan uitvoeren en uiteindelijk levert dat juist een tijdloos ontwerp op, passend bij de woning en uw eigen smaak.
Er wordt met andere ogen naar uw huis gekeken, dat levert meestal een creatief ontwerp op!
Het bespaart lang shoppen en zoeken naar bijvoorbeeld de juiste bank of tafel. Daarnaast is het juist een uitdaging om een spannend interieur te creëren met een mix van voordelige items (bijvoorbeeld IKEA) en goede basisstukken.
Mocht u meer willen weten of heeft u vragen dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij staan u graag te woord!!

Marieke van den Berg
Noflik Werken&Wonen