Lees hier de nieuwste column!
Lees hier de nieuwste column!
Column / Nieuws
Zomer!!
Geplaatst op 24 juli 2009
De vakanties zijn weer begonnen! Niet echt een periode om bezig te gaan met de inrichting van je huis. In de zomermaanden zijn we meer bezig met de tuin en het buitenleven!

Maar over een poosje gaan we toch echt weer meer naar binnen toe. De avonden worden korter het licht moet weer aan in huis! Er zijn volop manieren om het buitengevoel ook binnen in de woonkamer vast te houden. Door gebruik van kleur en accessoires is er veel leuks te maken van de ruimte.

En omdat veel mensen nu door de crisis besluiten om niet te gaan verhuizen is het best mogelijk om van je huidige woning weer een helemaal comfortabel huis te maken! Daarvoor hoeft echt niet heel veel te gebeuren. Met kleur en verlichting en wat stylingadviezen kom je al een heel eind.

Ook hierin geven wij advies. Wij helpen om woningen een metamorfose te geven. Wij geven mondelinge kleuradviezen en hebben leuke tips om de meubelopstelling te veranderen zodat de woning een geheel nieuwe uitstraling krijgt. Door deze stylingtips heb je dan op een voordelige manier toch een nieuw huis!

Bel Noflik Wonen gerust eens voor een vrijblijvend gesprek!
06.29490982

Een fijne vakantie!

Marieke van den Berg
Noflik Werken&Wonen