Lees hier de nieuwste column!
Lees hier de nieuwste column!
Column / Nieuws
Noflik wonen & werken steeds actiever in het bedrijfsleven
Geplaatst op 10 maart 2010
Noflik wonen is de tak binnen ons bedrijf die zich vooral richt op de particuliere klant.
Dat kan variŽren van een stylingadvies wanneer een cliŽnt zijn/haar woning graag wil verkopen en voor de presentatie hiervan gebruik maakt van onze expertise op dit gebied, tot een compleet interieuradvies bestaande uit 3D-impressies en sfeercollages.
Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een kort mondeling advies, waarbij ze in korte tijd veel nuttige oplossingen en tips krijgen om bijvoorbeeld hun woonkamer van een prettige sfeer te voorzien. Dit doen wij op basis van ons uurtarief en dit advies duurt gemiddeld een kleine twee uur!
Aan de hand van fotoís gordijnstalen, kleurenkaarten en behangboeken geven we tips en ideeŽn die het huis een nieuwe uitstraling geven. Het is als het ware een metamorfose bezoek!!

Daarnaast bedienen we ook de zakelijke markt met Noflik werken!
Hier zit een geweldige groei in te meer omdat bedrijven zich willen onderscheiden.
Werknemers en bezoekers brengen veel tijd door in een gebouw dus het mag een eigentijdse persoonlijke uitstraling krijgen! Waarbij uw visie ons uitgangspunt is en we met elkaar komen tot een inspirerend creatief ontwerp.
Wij kunnen hierin een grote rol spelen, van ontwerp tot realisatie: Noflik werken organiseert het voor U, wij hanteren een turn-key concept!!

Voor informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen:
Ons telefoonnummer is: 06.29490982
Noflik Werken&Wonen