Lees hier de nieuwste column!
Lees hier de nieuwste column!
Column / Nieuws
Milaan: i Saloni 2010
Geplaatst op 26 april 2010
Noflik naar Milaan!!

Om onze klanten nog beter advies te kunnen geven zijn wij ook dit jaar weer naar de internationale meubelbeurs i Salone in Milaan geweest!
Het was weer een hele toer om zo veel mogelijk stands te kunnen bezoeken in drie dagenÖ.want deze beurs is zo enorm groot, er komt geen einde aan!!
Maar we hebben weer erg veel inspiratie opgedaan en kunnen er nu weer een jaar tegenaan! Wat zijn er weer prachtige nieuwe meubelen ontworpen!

De trends voor de komende tijd zijn vooral vernieuwend voor badkamers en keukens! Daar zijn veel organische vormen te zien, alles erg basic en naturel. Het zwart van de afgelopen jaren is verdwenen. We zagen nu veel wit, heel veel wit. De aanrechtbladen waren veelal wit, de meubels en tafels allemaal wit!
De aandacht gaat vooral uit naar de vorm en het materiaal. Deze zijn van een zeer goede kwaliteit, duurzaamheid is van groot belang ook in de interieurs!

Vol inspiratie en ideeŽn zijn we weer terug gekomen! Voor een creatief beroep zoals dat van ons is het geweldig om je eens per jaar een paar dagen onder te laten dompelen in design! We zijn al begonnen om een mooie mix te maken van allerlei ideeŽn tot een prachtig ontwerp voor een restaurant hier in de omgeving!

Kijkt u maar eens naar de fotoís dan begrijpt u vast wel wat we bedoelen!!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of wat de werkwijzen is van ons buro en de daarbij behorende kosten? Neemt u gerust eens vrijblijvend contact op! Wij informeren u graag!!
T: 06.29490982 E: info@noflikwerken-wonen.nl
Noflik Werken&Wonen