Lees hier de nieuwste column!
Lees hier de nieuwste column!
Column / Nieuws
Opfrissen
Geplaatst op 14 januari 2011
Opfrissen!!
2011, een nieuw jaar!
Ook voor ons bedrijf een jaar waarin wij weer met nieuwe frisse ideeŽn aan de slag gaan om van woningen en bedrijven een bijzondere ruimte te maken.

Afgelopen jaar hebben we met veel plezier gewerkt aan diverse projecten. Om u een idee te geven: de inrichting van de Oosterkerk in Sneek, de interieurs van het nieuwe Landal Greenpark in Winterberg, het restaurant van Molecatenpark Flevostrand, Het restaurant van het Bonifatiushuis in Sneek, de beursstand van de Flevopolder, de hotelkamers van het van der Valkhotel in Sneek en natuurlijk ook allerlei particuliere opdrachten variŽrend van een appartement tot een landhuis.
Of het nu gaat om de sfeer in de woonkamer of een geheel nieuw interieurontwerp voor uw woonkamer, wij zijn u graag van dienst!
Vaak is met kleine aanpassingen al een geweldig effect te bereiken. Bijvoorbeeld door middel van een kleuradvies of door het aanpassen van de verlichting!
Juist een creatieve benadering zorgt voor persoonlijke uitstraling van het interieur. Wij vertalen uw wensen in een origineel interieurontwerp.
Door het volgen van masterclasses en het bezoeken van beurzen blijven we op de hoogte van alle ontwikkelingen in de woonbranche!

Een interieuradvies kan echt verschil maken voor de uitstraling en sfeer van uw woning of kantoor!
Het helpt u bij het maken van goede keuzes! Zo bespaart u tijd en geld!
Het is de investering waard!

Wij geven u graag antwoord op uw vragen! Neemt u dus gerust contact met ons op!

Een heel fijn (woon)jaar gewenst!!

Marieke van den Berg
Interieuradviesburo Noflik werken & wonen
06.29490982
Noflik Werken&Wonen