Lees hier de nieuwste column!
Lees hier de nieuwste column!
Column / Nieuws
Noflik werken & wonen aanwezig op woonfestival Leeuwarden!
Geplaatst op 10 september 2007


PERSBERICHT
Leeuwarden, 10 september 2007
Woonfestival Leeuwarden 2007 groot succes!

Afgelopen zaterdag vond voor de derde keer het Woonfestival Leeuwarden plaats. Het festival trok wederom veel bezoekers naar de Leeuwarder binnenstad.

Roel Sluiter (wethouder Wonen gemeente Leeuwarden) en Johan Sijtsma (architect en voorzitter domein Wonen van Expeditie Leeuwarden) openden het festival met hulp van ‘Us Heit’ en ‘Marijke Meu’. Omdat in het voormalige paleis van Marijke Meu, het Keramiekmuseum Princessehof, geen plaats meer voor haar was, had zij het stadhuis ‘gekraakt’. Zij werd door Us Heit van het bordes naar beneden gelokt met een ‘Hofdame’, een nieuw Leeuwarder culinair product. Samen met Roel Sluiter en Johan Sijtsma hapten zij in deze lekkernij en werd het Woonfestival geopend.

Er was veel te zien en te beleven op het Woonfestival dit jaar. In en om het stadhuis presenteerden een groot aantal makelaars, projectontwikkelaars, zorginstellingen en woningcorporaties zich met het huidige en toekomstige woningaanbod in Leeuwarden. Geďnteresseerden konden gratis met een Oldtimerbus naar diverse woonlocaties in de stad. Nieuw dit jaar was het ‘speeddaten’ met interieurspecialisten. In een gesprek van 20 minuten konden bezoekers een blik op hun meegebrachte tekeningen en foto’s laten werpen door interieuradviseurs en binnenhuisarchitecten. De sfeer op het festivalterrein werd verhoogd door live muziek, straattheater en kindervermaak.

Vanaf 10.00 tot 16.30 uur was het er continue druk. Het bezoekers aantal van ca. 12.000 is duidelijk meer dan de twee voorgaande jaren, toen kwamen er zo’n 10.000 mensen op het evenement af. De organisatie van het Woonfestival, Expeditie Leeuwarden, kijkt dan ook met een tevreden gevoel terug op een geslaagd festival.

Noflik werken & wonen was ook aanwezig afgelopen zaterdag op het woonfestival in Leeuwarden!!

Het was erg leuk om buiten advies te geven aan toevallige passanten!
De sfeer was bijzonder goed.
We vonden het erg leuk om op het festival aanwezig te zijn en hopen dat
U er ook van genoten heeft!

Binnenkort kunt u op deze website lezen wie de prijsvraag gewonnen heeft en
dus een gratis interieuradvies van Noflik werken & wonen cadeau krijgt!!
Noflik Werken&Wonen