Lees hier de nieuwste column!
Lees hier de nieuwste column!
Klanten
Door op de bedrijfsnaam te klikken opent u hun website.

Zakelijk/Projecten:
Culterra Workum Ontwerp, interieur en realisatie nieuw kantorencomplex Culterra Workum
Golfclub Gaasterland Ontwerp en realisatie nieuw clubgebouw Golfclub Gaasterland
Oosterkerk Sneek Interierontwerp tekenen voor de Oosterkerk in Sneek. Ontwerpen van een preekstoel, een doopvont en een grote tafel. Bepalen van kleuren en gordijnstoffering. Verzorgen van de uitstraling van de kerk
Wat Wil Ik . nu Bedrijf voor individuele coaching, groepscoaching en loopbaanbegeleiding. Ontwerp en realisatie inrichting kantoren en flex-werk-plekken. Toegangkelijke moderne sfeer passend bij een jonge organisatie!
Weduwe Joustra Ontwerp binnentuin Weduwe Joustra. Hier kunnen nu op een zeer sfeervolle plek midden in de stad wijnproeverijen en andere bijeenkomsten worden gearrangeerd.
SeaSideApartments Scheveningen Voor Blom Projectinrichting Sneek twee ontwerpen voor vakantiewoningen in Scheveningen gemaakt. De kopers kunnen kiezen welk ontwerp ze graag willen toepassen in hun appartement: Classic of Maritiem. Momenteel zijn de moodborden en ontwerpen te bekijken in het verkoopkantoor in Scheveningen. Het verkoopkantoor is ingericht door Noflik werken en wonen in samenwerking met Blom Projecten.
Makelaardij Sneek Advies m.b.t. de raamstoffering en verlichting van de kantoren van Makelaardij Sneek
Ontwerp kantoren in oude boerderij in Munein Compleet ontwerp van een kantoor voor een hoveniersbedrijf in een oude boerderij. tevens hebben wij het gehele bouwtraject tot aan de oplevering begeleid.
Freshwork Sneek Ontwerp en inrichting van kantoor- en praktijkruimten.
Intenzz Interieurontwerp voor nieuw bedrijfspand Intenzz. Uitvoering interieurontwerp, kantoor met 30 medewerkers, flexwerkplekken, loungeruimte,etc.
Zorgbureau Jantine Slippens Sneek interieurontwerp voor kantoor
SkipsMaritiem Zorg dragen voor uniforme uitstraling van de vier filialen van SkipsMaritiem (Hindeloopen, Stavoren, Lelystad). Ontwerp recepties, entree en zitplekken.
Despec Nederland Indeling en inrichting kantoor voor 50 werknemers Sneek.
Maatschap voor Coaching Inrichting kantoor.

Particulier:
vrijstaande woning Pasveer Sneek 3D ontwerp in sketch up voor een renovatie van een woning in Pasveer. Ontwerp keuken en indeling woonkamer.
Woning Pasveer Sneek Kleuradvies buitenschilderwerk, het pand was maisgeel en is nu geschilderd in antraciet...wat een effect: een nieuw huis! Binnen advies voor de vloeren, kleuren en indeling van de benedenverdieping. Met kleuren is het huis weer helemaal up to date.
Burgemeersterswoning IJlst Monumentaal pand: advies op het gebied van kleuren, verlichting, meubelopstelling, indeling. Dit pand heeft weinig nodig omdat het van zichwelf al zo mooi en stijlvol is, met verf van Farrow & Ball in prachtige tinten wordt een geweldig effect bereikt!
Woning de Loten Sneek Mondeling advies twee onder een kap de Loten Sneek.
Vrijstaande villa Ferwoude Interieur ontwerp jaren 70 villa. Met 3d-tekeing een nieuwe uitstraling van de woning gemaakt en adviezen gegeven mbt de inrichting, de keuken, de kleuren en de verlichting!
Gezin met jonge kinderen Hommerts Mondeling advies voor het realiseren van een nieuwe look van de woonkamer.
Ouder echtpaar Emmeloord Mondeling advies voor de woonkamer: Kleuren op de wanden en de accessiores. Meubelopstelling. Verlichting. Welke vloer komt er in het huis! Verfrissen van de keuken.
Verkoopstyling vrijstaande woning Scharnegoutum Woning aantrekkelijk maken voor potentiele kopers. tevens assistentie gegeven bij het maken van geschikte foto's voor de website Funda. Kleine aanpassingen mbt de styling etc.
Interieurontwerp Drachtster vaart Ontwerp voor een houtskelet woning in de wijk Drachtstervaart in Drachten. Voor alle ruimten de ontwerptekeningen gemaakt met kleuradvies en stofferingsadvies. Tevens een verlichtingsplan ontworpen. Prachtige woning!!
Nieuwbouwwoning Oudvaart Sneek Interieurontwerp voor een nieuwbouwwoning getekend. Alle ruimten ontworpen met o.a. maatwerk. Het traject van de bouw en de uitvoering van de ontwerpen begeleid. Een zeer bijzondere woning met prachtige wallpictures, kamergrote foto's op behang. Zeer efficient en sfeervol ingericht! Een praktisch leefhuis!
Interieurontwerp Oppenhuizen Door het opnieuw indelen van de begane grond krijgt de woning een totaal nieuwe uitstraling! De ruimte wordt goed benut en de sfeer is eigentijds.
Verkoopstyling Sneek Kleine aanpassingen om de woning mooi op de fotoīs van de makelaar te zetten. Dit om de verkoop te bevorderen!
Interieuradvies Woudsend Uitgebreid interieuradvies voor een jaren 70 woning in Woudsend. De woning heeft een hedendaagse uitstraling gekregen.
Restylen slaapkamer Bolsward Met eenvoudige middelen van een klinische slaapkamer een sfeervolle comfortabele ruimte creŽren. Door goede verlichting en mooie gordijnen is deze ruimte nu erg prettig om te vertoeven!
Ontwerp badkamer /slaapkamer Sneek In een nieuwbouwwoning wordt op de zolder een ruime slaapkmer met badkamer gerealiseerd. Het moet de uitstraling van een loft krijgen met voldoende sfeer om goed te relaxen. Noflik heeft hiervoor een ontwerp getekend en ook de uitvoering van het project is door Noflik gedaan.
Interieurontwerp Lelystad Dit betrof een twee onder een kap woning waar extra ruimte moest worden gecreŽerd. Wij hebben hier en goede oplossing voor bedacht en zo een werkkamer en speelkamer gerealiseerd.Ook de styling met kleuren en verlichting was in het ontwerp opgenomen.
Interieurontwerp Heerenveen Interieurontwerp voor een woning uit de zeventiger jaren. Met het moodbord en de bijlage krijgen de bewoners een duidelijk beeld van het advies en kunnen ze dit zelf of door een deskundige (laten) uitvoeren.
Interieurontwerp woning Oenkerk Interieurontwerp,moodbord en bijlage met duidelijk stappenplan waarmee de bewoners hun woonkamer en keuken stapsgewijs kunnen gaan aanpassen.
Complete verkoopstyling woning Sneek Wij hebben de complete re-styling gedaan van een woning die al langer dan een jaar te koop stond. Met behang en accessoires werd een nieuwe uitstraling gecreŽerd . Tevens kwamen wij voor iedere bezichtiging langs om de 'puntjes op de i' te zetten in deze woning.In samenwerking met de makelaar is de brochure aangepast met mooie zeer representieve sfeerfoto's. dit alles resulteerde in een vlotte verkoop!
Mondeling stylingadvies nieuwbouwwoning Sneek Om de woning meer sfeer en persoonlijkheid te geven hadden de bewoners gevraagd of wij langs wilden komen voor een interieurstyling.Met eenvoudige middelen heeft de woning een zeer sfeervolle en prettige uitstraling gekregen!
Interieuradvies woonboerderij Offingawier Woonboerderij waar een groot gezin met kinderen allemaal een eigen plek moet krijgen. Hiervoor is een praktisch eigentijds ontwerp gemaakt. Voor het maatwerk is een meubelmaker ingezet!
Ontwerp eikenhouten keuken IJlst Keuken uitgevoerd in grijs-wit eiken met een granito blad. ontworpen door Noflik en gemaakt door een meubelmaker.
Ontwerp design meubel Sneek Ontwerp strakke designkast op maat voor woning in Sneek. Vervolgens in samenwerking met de meubelmaker verder uitgevoerd.
Verkoopstyling watervilla Sloten Verkoopklaar maken van villa grenzend aan het Slotermeer.
Verkoopstyling woonboerderij Woudsend Om de verkoop te bevorderen is de woonboerderij sfeervol gestyled en opgeruimd. Tevens advies om bepaalde items aan te passen.
Interieuradvies met aankoopbegeleiding Sneek Voor een nieuwe woning het complete interieur ontwerpen in nauw overleg met de bewoners. Tevens de aankoop van de nieuwe meubelen organiseren.
Mondeling interieuradvies Drachten Nieuwbouw woning in de wijk Drachtstervaart. Middels mondeling advies tips geven m.b.t. kleuren, sfeer en eenheid.Plaats televisie bepalen.
Interieuradvies Koudum Meer sfeer en eenheid aanbrengen in een bestaande woonkamer.
Verkoopadvies Sneek Woning die al enige tijd in de verkoop stond restylen om het huis aantrekkelijker te maken voor potentiele kopers. Vervolgens maakt de makelaar nieuwe foto's.
Verlichtingsplan Sybrandaburen Ontwerp van een verlichtingsplan met daarbij passende lampen. Dit om de ruimte meer sfeer te geven.
Interieurontwerp Joure Ontwerpen van een nieuw interieur voor een bestaand huis. met zo min mogelijk middelen een nieuwe uitstraling creŽren.
Mondeling interieuradvies Heerenveen Met behulp van gordijnstalen en behangboeken een nieuwe uitstraling van de woning bepalen. tevens adviseren met betrekking tot de meubelopstelling.
Interieuradvies IJsbrechtum Interieurontwerp n.a.v. een verbouwing. Nieuwe indeling woonkamer en keuken ontwerpen. Sfeerimpressie met foto's.
Mondeling interieuradvies Follega Mondeling advies in een nieuwe woning in Follega. Tips m.b.t. kleuren, meubelopstelling, plaats en logistiek van de keuken, vloeren etc.
Verkoopadvies Raerd Stylingtips voor een bungalow in Raerd om de woning aantrekkelijker te maken voor potentiele kopers.
Tussenwoning Sneek Verkoopadvies om de verkoop van de woning te bespoedigen.
Meubelopstelling Leeuwarden In nieuwbouwwoning woonkamer opnieuw 'stylen' en een sfeervolle uitstraling geven.
Interieurontwerp Burgum Meubelopstelling en advies m.b.t. de vloeren en wanden. uitgebreide stylingtips met kleuradvies en verlichtingsadvies
Ontwerp open haard Sneek In bestaande woning plaats en uitstraling haard bepalen. Tevens een plek voor de televisie creŽren.
Interieuradvies Blauwhuis Bestaande woning met nieuwe uitbouw. Compleet advies met moodbord.
Nieuwbouwwoning Veenwoudsterwal Compleet interieuradvies voor de gehele woning. Tevens het ontwerp van de keuken en badkamer.
Mondeling interieur/styling advies, Sneek Kleuradvies, meubelopstelling, stoffering.
Ontwerp slaapkamer, Drachten Sfeervolle slaapkamer creŽren. Inloopkledingkast toegevoegd.
Interieurontwerp met styling advies, Heerenveen Werk/speelplek in woonkamer creŽren. Kleurplan, verlichtingsplan.
Interieuradvies, Voorschoten Verbouwing met meubelopstelling, lichtadvies, kleuradvies.
Interieurontwerp, Voorschoten Nieuwbouw woning; Ontwerp zolder met slaap-, bad- en kantoorfunctie.
Lichtadvies, Sybrandaburen Ontwerp lichtplan, met beschrijving voor installateur.
Mondeling interieuradvies, Buitenpost Seniorenappartement. Mondeling advies aan huis.
Interieuradvies, Bolsward Nieuwbouw woning; Meubelopstelling, plaats en ontwerp openhaard in woonkamer.
Interieuradvies, Sneek Wonen en werken in elkaar laten overlopen bij woning met kantoor aan huis.
Verkoopadvies, Sneek Woning met voortuin stylen voor verkoop. Mondeling advies aan huis.
Kleuradviezen, Sneek e.o. Diverse particuliere woningen, mondeling advies aan huis m.b.t. kleur, sfeer en meubelopstelling.
Interieurontwerp & stylingadviezen, IJlst Renovatie villa, ontwerp kinderslaapkamers, slaapkamer ouders etc.
Interieurontwerp & bouwbegeleiding, Sneek Aanbouw bij bestaande woning. Nieuwe indeling woning incl. keukenontwerp. Totale verbouwing begeleiden; contactpersoon aannemer, onderaannemers.
Interieuradvies & interieurontwerp, Sybrandaburen Ontwerp voor keuken, meubelopstelling, stoffering, kleuradvies.

Noflik Werken&Wonen