Lees hier de nieuwste column!
Lees hier de nieuwste column!
Verkoopadvies
Heeft u uw huis te koop dan kunt u bij een bezichtiging maar ťťn keer een goede indruk maken. Samen met u verplaatsen wij ons in de potentiŽle koper.
De eerste minuten zijn bepalend.
Als een potentiŽle koper komt kijken en uw voortuin en entree aantrekkelijk zijn, is er een positieve toon gezet. Verder kijkt de koper naar ruimte en mogelijkheden. Hij of zij vraagt zich af, "Zou ik hier willen en kunnen wonen?". Om dit gevoel gunstig te beÔnvloeden kun je veel doen in je woning.Verkoopstyling kan doorslaggevend zijn.

Samen met u doorloopt Noflik werken en wonen uw huis en kijken we naar details als sfeer, kleur, licht en passen deze ten behoeve van de verkoop aan. Vaak kan door het verplaatsen van meubels, het alvast opbergen van bepaalde accessoires en/of door verandering van kleuren en styling, uw huis een stuk aantrekkelijker worden gemaakt voor potentiŽle kopers.

Tevens is het ook mogelijk dat wij de verkoopstyling voor u uitvoeren. Wij maken graag een offerte zodat u een indicatie krijgt wat een verkoopstyling voor uw woning gaat kosten!
Noflik Werken&Wonen